CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 2113|Reply: 33

[Tempatan] TMJ Akan Undur Diri Dari Dunia Bola Sepak Jika JDT Tewas Di Tangan KL City FC Lagi.Korang teruja tak?

[Copy link]
Post time 25-2-2022 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by YgBenar at 25-2-2022 10:12 PM

Nama pemilik pasukan bola sepak Johor Darul Ta’zim (JDT), Tunku Ismail Sultan Ibrahim menjadi perhatian peminat sukan selepas baginda membuat satu kenyataan mengejutkan di Instagram.

Menurut Tunku Ismail, baginda akan mengundur diri dari segala aktiviti berkaitan bola sepak sekiranya JDT tewas kepada pasukan KL City FC pada perlawanan Sumbangsih Piala Sultan Haji Ahmad Shah yang akan berlangsung di Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri, Johor itu.

Ini bermakna baginda akan turut sama mengundurkan diri dari memegang tampuk kepimpinan Harimau Selatan.

Knyataan itu itu dikeluarkan Tunku Ismail menerusi satu komen di salah satu posting terbaharu laman instagram rasmi JDT, OfficialJohor sebentar tadi.

Namun ada yang merasakan kenyataan berani ini adalah satu gambaran bahawa Tunku Mahkota Johor (TMJ) itu begitu yakin terhadap kemampuan anak buahnya untuk menjulang trofi pembuka tirai itu.

Sebagai rekod, KL City FC pada Disember tahun lalu berjaya mencipta sejarah apabila menundukkan JDT yang juga bertahan 2-0 di perlawanan Piala Malaysia edisi ke-100 tahun

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Undur je laa. Takda rugi pun. Kalau permainan nelibatkan diorg mesti dabel stendet
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Secara tak langsung, benda ni akan dok naikkan semangat kot belah JDT. hat kot belah KL Citi pulak, kalu depa over konfiden dok takuk lama hat masa menang ritu, maka hangpa KLCity dok buat silap besaq. Jangan dok hanimun lama sngt. Musuh dok upgrade, kita dok takok lama dok rai menang hat dulu lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2022 09:30 PM | Show all posts
koyak x abis lg ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembang
I suka baca komen kat fb spt...
-kesian xde org nak kawan
-bangun esok saya masih kaya
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Amin!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2022 10:29 PM | Show all posts
Sama je pong ada ke takde...
Sumbangan pada negara..apa pon takde..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2022 11:15 PM | Show all posts
match is fixed.... LOL....
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah dapat duit kopi ke memasing
Eh tanya je bukan pitenah eheks
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok jugak tee em jey ni fokus benda2 gini.. sampai lah dia nak fikir
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah undur diri
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. moga kl city menang. Kalo kalah, pun ok. Boleh tgk lagi drama boboi  
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 10:07 AM | Show all posts
Harap KL City terus berikan persaingan.
Kadang kala JDT terasa sgt selesa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga KL City menang malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm budak2…. Semoga kl city menang la malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak yang sesak napas masa nak lari bogel ari tu dah sembuh ke??
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau jamaika bersara adakah pemilikan kelab bertukar tangan dan kena cari duit sendiri? jd gaji player jdt pon dah tak segah?
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 26-2-2022 11:00 AM
kalau jamaika bersara adakah pemilikan kelab bertukar tangan dan kena cari duit sendiri? jd gaji pla ...

Kalau berundur pun tak mustahil letak proksi. Control dari belakang. Apa lg yang rakyat J nak banggakan kalau bukan sukan bodo ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
adm7 replied at 26-2-2022 11:06 AM
Kalau berundur pun tak mustahil letak proksi. Control dari belakang. Apa lg yang rakyat J nak bang ...

kalau setakat masuk gua tapi pegang remote control lagi eleh sembanggg. aku nak tengok yg betul let go punya apa akan jd pada jdt
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 03:02 PM GMT+8 , Processed in 0.079178 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list